Tre tjejer på glid

Kommentera
I sommar har vi hittat på ganska mycket roliga saker och varit iväg på lite äventyr. Både längre och kortare, större och mindre, men oavsett vad vi gjort så har allt varit så himla roligt!
I Malmö har de under sommaren, Urban Beach nere vid Ribersborgsstranden och där i havet ligger en vattenhinderbana hela sommaren och på land har de olika aktiviteter, alltfrån cirkusskola, uppblåsbar rutschkana, skumfotboll, drakflygning mm och vi var där några gånger.

Vid en annan del av stranden och lite längre upp mot Dockan till, har de ett wakeboardställe med draglina, som man kan få prova på att åka. Under sommaren anordnade de så alla barn mellan 8-16 år fick prova på gratis. Likaså förra sommaren, då, jag och killarna drog dit. Ella ville prova då med men hon var bara 6 år fyllda.
I år hade hon i alla fall fyllt 7, så vi sa att hon var 8 haha..
Hon provade på. Lite svårt men hon försökte ett par gånger och sen var det svårt att vända sig om i vattnet med brädan på sig och de tyckte hon nog var lite läskigt, så sen ville hon inte prova mer.

I augusti ordnade de tjejdagar, och då anmälde jag mig och Johanna till det. Så mellan 09-16 var vi där, fick genomgång, åt lunch, kollade in tekniker och åkte. Det var lite klurigt i början att svänga runt men sen fattade vi bägge två. Att stå på brädan var inga problem alls. Det fixade vi på första försöket och det trodde jag skulle vara ganska svårt. Det har jag gått och funderat på i flera år haha...men nu vet jag! :-)
Det var i allafall jätteroligt och jag skulle gärna åka igen nästa år. Fler än en gång! De har 10-kort och säsongskort. Dock ganska så dyrt men ändå... ett par gånger kan man ju åka i alla fall. Superkul!
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)