Ny termin

Kommentera
(null)

Hej!
 
Det har gått många månader sedan vi skrev här. Allt är bra. Vi lever och kärleken är lika stor nu som sist. Ännu större nu, om jag ska vara ärlig. MEN tiden, orken och lusten har verkligen inte funnits alls för att blogga. Jag bloggade i flera år sen tappade jag det helt i vintras/våras och hela sommaren hade jag all tid i världen då jag under två månader inte jobbade, när jag var mellan två olika jobb. Så ett åtta veckor långt sommarlov med mina barn blev det och några veckor tillsammans med flickvännen och bonusbarnen också såklart.
Men inspirationen till bloggandet bara var blääää när jag tänkte på det. Jättetrist, för jag ville egentligen.
Men idag, av alla dagar så plingade det till som ett mejli inboxen och jag blev sugen på att börja blogga igen. 
Nu har jag tappat det lite men förhoppningsvis kommer jag igång igen och kanske min fina fästmö kanske också blir lite inspirerad igen, även hon. 
Alla vet ju inte det, men denna bloggen startade vi tillsammans, så det är lite från oss båda två på våra olika hemmiljöer, våra gemensamma turer och påhitt och lite inspiration, tankar och annat.
Eftersom vi är en familj med fem barn sammanlagt, så blir det en hel del fokus på sådan vi gör med dem, men även vi, på tumanhand eller själva.


Ha det fint så länge och nu ses vi här! Okej!? :-) 

Carola