Blogg- och sovrum

3 kommentarer
Här hemma hos mig, håller jag på att fixa lite då och då. Dels för att det behövs (målas om) och dels för att det är roligt att fixa och göra om. 
Nu är det så att jag är väldigt dålig på att fokusera på ett rum i taget. Jag gör helst lite här och där och så tar allt säkert mycket längre tid än om jag ta ett rum i taget, men ja..jag fixar lite där jag känner för. Blir liksom lite roligare så ;-)
Jag bytte sovrum med mina barn och det innebar att min äldsta valde det minsta rummet och jag fick ett av de största, som nu känns lite för luftigt för att se bra ut, så jag har nog nästan bestämt mig att jag vill ha ett skrivbord där inne, så jag kan sitta och blogga (även om jag nog oftast kommer sitta med datorn i knät framför tvn) och även kanske sitta och fixa med mina foton som jag lovat att jag ska göra....nångång.
Sen är det ju också för att det är snyggt med ett skrivbord (i tanken i alla fall).
Jag har kollat runt lite och jag har hittat två som jag tycker är fina och som jag kan tänka mig att ha.

Även min säng tycker jag är tråkig, utan sängram eller någnting. Den bara står på 4 ben och är allmänt stor.
Det skulle vara snyggt med lastpallar under den. Jag har lastpallar som soffbord och de samlar på sig ganska mycket damm under och emellan, så jag kan bara tänka mig hur det blir i ett sovrum, där det alltid dammar ändå, med alla täcken och kuddar, som viftas omkring och det är ju inte så smidigt att flytta på dem för att dammsuga under precis.
Har därför inte bestämt mig än, men jag gillar idén om att ha det.
 
(null)
 
(null)
 
(null)


Har ni någon kontors/skrivbordshörna hemma hos er?


 
1 My Lundgren:

skriven

Jag har kontor/skrivbordshörna i mitt vardagsrum.. inte så jätte kul med det duger..

2 Emma:

skriven

Fina bilder lite annorlunda de gillar jag

3 Michelle :

skriven

Det är så roligt o fixa o göra om. Skulle med behöva det 👍🏻👏🏻