Ljus i ditt hus

6 kommentarer
Hur är det med er och belysning där hemma? Vissa har många lampor och starka belysningar i hemmet, medan vissa har få lampor och mer levande ljus.
Här hemma har vi lite blandat. Jag tycker om lampor, framförallt ljusslingor och klämspots. Ljusslingorna är inte alltid tända, men de hänger där ändå eller som en, ligger synlig i en trasselsudd i ett skåp. För att jag tycker dem är snygga. 
Nu när barnens rum ska måla som och fixas klart, vill jag ha en hängandes även där inne med ledbelysning. Dels för att det är miljövänligt, men även för att lamporna blir inte varma att ta på, samt att de ger en skönare belysning. 
Jag har en hängandes i mitt vardagsrum med riktiga glödlampor. Den avger både starkt ljus och värme i hela rummet. När de pajar, ska jag byta ut de mot andra lampor, men den lyser på bra när man ska måla om, städa och verkligen se bra.
Granit, som för övrigt är en av mina favoritbutiker, så har de nu, fram till 21/10, 20% på all belysning. 
Jag är sugen på en ljusslinga i textil eller en grå klämspot. Bägge två ser du nedan.
 
 
 
 Kram C
 
1 Sandra:

skriven

Så snygga lampor 😍 Själv så älskar jag alla sorters lampor har allt från kristallkronor led lister och eos fjäderlampa som jag totalt älskar 😍 framöver så kommer det bli mer led slingor spots i köket hoppas jag på och sånna söta små slingor som går på batteri också 😍

2 Bella:

skriven

Snygga lampor! Var har du köpt dom?

Svar: Om du läser inlägget, så ser du😉
ontherainbow.blogg.se

3 Therese Carlsson :

skriven

Jag vill gärna ha lampor i fönstret, på bänkar och på väggar samt ha värmeljus för jag vill ha mysigt men ibland är taklampor på men inte ofta det händer

4 Emma:

skriven

Snygga lampor. Här har vi ledlampor bara här hemma

5 Johanna:

skriven

ÅÅÅH så snyggt! Kan göras till sån fin dekoration dessutom. superfint! Massa kramar <3

6 Sandra:

skriven

Vilken bra rea då är det bara att passa på att köpa en ny fin lampa 😍 Hoppas du har en riktigt fin kväll kram 💕