Höstlovsfrukost

3 kommentarer
Sista dagen på höstlovet och det hade gärna fått vara lite längre, önskar vi alla här i familjen. Men vi har haft en härlig helg. 
Startade sista höstlovshelgen med extra god frukost. Barnen önskade american pancakes till frukost. Jag föredrar mild yoghurt med någon god granola och gärna med lite valnötter i med. 
En kaffe också med skummad mjölk är en annan favorit till en bra frukost här hemma. Jag lägger ofta i en tesked vaniljsocker i kaffefiltret tillsammans med kaffet innan jag brygger det. Det ger en liten touch av vanilj. Supergott, tycker jag. 


(null)

(null)

(null)

(null)

Har ni några "måste ha" när ni äter frukost? 

Andra favoriter jag har, är äggröra, rostade mackor, kokta ägg med majonnäs men bäst av allt, är ju en underbar hotellfrukost!!

Kram C
 
1 sofia:

skriven

En god frukost är ett måste för att få en bra dag enligt mig. Får jag drömma fritt så vill jag äta antingen smörgåstårta eller en god macka från Ica :)

2 Emelie:

skriven

Åååh, vad gott med en riktig mysfrukost 😍

3 Yasmine mamma till Dennis och angelina:

skriven

Åhhh så gott det ser ut.
Jag gillar vaniljlatte , färskpressad apelsin juice, smoothie, plättar , baguetter, äggröra och bacon .. får gärna finnas när jag gör lyx frukost .. men det blir bara på helgen ibland