Sommar i maj!

Kommentera
Från en sommarvecka i Thailand till en hel sommarmånad i maj! Helt underbart, vilket väder vi haft i precis hela härliga maj! 
Det blev soligt och varmt på både minsta tjejens födelsedag och min. 

Johanna överraskade mig med att ha införskaffat inte mindre än tre stycken SUP-brädor. Efter en härlig god frukost, begav vi oss till havet. Paddlade 3km och gick i land och inväntade regnet som aldrig kom. Det var så mörkt på himmelen men efter en glass och en timmes snack med en äventyrslysten man vi mötte, så var vi några vetskaper rikare om Kitesurfing. 
Dagen efter körde vi till Kungsbygget och åkte Zipline och rodel. Sjukt kul och jag vill bara åka igen och igen! Blev stolt över Johanna, som gjorde det, trots sin höjdrädsla. 
Vi avslutade den dagen med att köra vidare mot Mölle och in till ett litet samhälle/by, där Skånes godaste kött fanns! Barbecue-ställe mitt i ingenstans. De har en full meny med rökt kött som legat o dragit till sig över natten. När köttet är slut, stryks det på listan. Så först till kvarn och det var poppis! Mycket folk, cool miljö och galet gott, mört kött. 
Dit kommer vi att åka igen! 

Det blev en fantastiskt härlig födelsedagshelg och jag är så otroligt tacksam över att ha Johanna i mitt liv. Hon är fantastisk på alla sätt och jag är så kär!! 😍

I veckan öppnade utebadet där vi bor och idag, då vi alla var lediga, så tog vi plats intill barnbassängen och badade o solade hela dagen. Underbart lyxigt att kunna ses mitt i veckan. Vi ses ju oftast mest på helgerna annars eftersom barnen ska upp till skolan. Men ibland ses vi även i veckorna. 
Önskar vi kunde dela vardagen ihop. Alltid. 
En dag...💕🤗

Nu ska den här dagen avslutas med att natta dottern och sen får storebror vara barnvakt medan jag tar en powerwalk. Vill utnyttja detta väder så gott jag och jag är så glad så länge det varar. 
Å jag kommer vara sjukt besviken den dagen solen är i moln haha. Nu e jag bortskämd med sol och blå himmel i över en månad. 
LOVELY!! 

/Carola (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)