Hus och bröllop

4 kommentarer

God morgon vänner! 


Känns som det snart är lunch men klockan är bara 09.30. Frukosten är nere för längesedan. Johanna är på gymnastik med stortjejen (Johanna är ledare där) och själv har jag tagit en dusch och krupit ner i soffan under en filt och svarat på lite mejl, tänkt på gårdagen och njuter av nuet och helgen. 
Igår var en fantastisk sensommarkväll, trots att det gick över till att bli höstmånad. 
Vi hade just krupit ner i soffan och kollat dokumentär som Fritzel (vilken hemsk människa) och när vi skulle på nästa film så tog vi istället på dojorna och gick en promenad längs stranden. Kollade alla fina hus och drömde oss även bort till den dagen vi har hus och trädgård. Längtan är stor. 
Kom in på bröllop och gaybröllop och pratade om allt mellan himmel och jord. Som vi alltid gör. Vi har svårt att sluta prata men hur underbart är inte det! Att allting känns så enkelt och roligt. Vad vi än gör så är det av glädje. 
Snart 8 månader av sån otrolig lycka kärlek och glädje  

Vi stannade upp och tittade på solnedgången och vattnet var alldeles spegelblankt. Inte så vanligt att det är helt vindstilla i Skåne, men Åhh.. det var så himla fint och en helt underbar kväll. 

//Carola

 
1 Emma :

skriven

Fina bilder

Svar: Tack så mycket!
ontherainbow.blogg.se

2 Josefine:

skriven

åh vilka fina bilder!

3 Mirre Sweetwords:

skriven

Oh så fint med solnedgån

4 ontherainbow.blogg.se:

skriven

Tack! Lyxigt att det är så fint väder ända in i september!!