Västkustens äventyrsland

Kommentera

I morse efter frukosten packade jag in två uppspelta barn och mig själv i bilen, sen körde vi mot Halmstad och äventyrslandet som finns där. 

Det var några år sedan jag var där och jag har nog för mig det fanns lite mer än det som faktiskt fanns. Fördelen var att samma karusell som fanns där, som på Tosselilla var att dottern fick åka den i Halmstad men på Tosselilla var man tvungen att vara 140cm lång (hon är ca.122). Så lyckan var stor och efter tre gånger åkte hon den själv med brorsan. Modiga tjejen! 

Förutom barnkaruseller (som mest är för mindre barn), har de vattenland med lite olika vattenrutschkanor, samt ett sådant "piratland" där det rinner vatten från höger och vänster. 
Det finns även ett Smurfland och ett dinosaurieland, där man kan krama dem o klappa om man vill, hälsa på i Smur-svamparna eller känna på dino-klorna. 
Matställena är som de brukar vara, hamburgare, nuggets eller korv m bröd. De hade även pannkakor och köttbullar till barn. 

Barnen roade sig hela dagen och jag åkte en del, jag med. Även vattenrutchkanan men varmt i vattnet? Nej, verkligen inte haha. 

Nu ligger jag helt slut och ska ta och somna strax. Drack kaffe i morse till frukost, sen inget mer idag. Det känns i både huvud och trötthet. 

/C