Rosa till pojkar

2 kommentarer

Såklart kan pojkar kan ha rosa! Varför inte liksom? Jag vet att det finns de som baaaara köper blått, grönt, grått och svart till sina pojkar och likaså de som bara köper rosa, lila och rött till sina flickor. 

Undrar varför det är så egentligen, att pojkar "ska ha" blått och flickor rosa. Vem kom på den grejen!? 
Här hemma kör vi allt till alla och klänning på killarna om de nu vill ha det. 

Mina två minsta som delar rum, är av olika kön och rummet är inte indelat till pojk och flicka för det. Det har varit svartvitt mest men rosa hylla och rosa förvaringar. 

Lite sugen på mer färg är jag nu i deras rum. Lite rosa, lite mintgrönt och lite gult. Kollar Pinterest och hittar inspiration. Vill byta ut en av sängarna till en "Kura" våningssäng också, så tjejerna kan ha den när vi alla är tillsammans. Nu sover alltid en på golvet. Det tycker hon förvisso om... men jag vill hellre godnattkrama henne i en säng. 

Jag hittade i vintras, påslakan på HM home till barnens run och nu såg jag häromdagen att en passande matta hade kommit in som nyhet. Jag passade på att klicka hem den, eftersom den hade färgerna jag vill ha, den var större än den andra jag hade innan och den passade bra till sängkläderna. 
Allt på samma gång! 

Vad har ni för färger hemma hos er? 
Har ni ett genomgående färgtema eller blandas det hejvilt? 

/C 

 
1 meh.blo.gg:

skriven

Vad fint

Svar: Tack så mycket!
ontherainbow.blogg.se

2 Mirre Sweetwords:

skriven

Oh så fint

Svar: Tack så mycket!
ontherainbow.blogg.se