365 dagar

Kommentera

Har varit vaken sen exakt 03.33 och jag kunde inte somna om över huvudtaget. Jättestörigt när det är minst två timmar kvar (enligt mig) tills det faktiskt är morgon. 

05.30 är tidigt en semester när barnen sover men det är tiden jag går upp när jag jobbar, så det är väl ändå okej. 
Jag försökte lyssna på lugn musik, podd, tänkte på hur mitt senaste halvår med världens underbaraste kvinna, har gjort mig hel. Helt och hållet. Jag fick dessutom inte bara henne, utan även två underbara bonusbarn på köpet. Hur lyxigt är inte det!?

Jag är så oerhört lycklig och tacksam för dessa tre personerna, som tillkommit till mig och mina barn. 
En familj full av bus, lek, påhitt, äventyr och kärlek. Jo, tro mig.. även tjafs och tjat med till dessa små guldklimpar men så är ju livet. Uttrycket "family comes first" är verkligen så helrätt och jag kommer alltid att göra allt för min underbara flickvän och våra älskvärda barn. 

På alla hjärtans dag i år, fick jag en bok av J. En bok efter att jag sagt artist ville skriva ner våra minnen från där vår tid började. Jag fick en dagbok. En sida för varje dag, i 365 dagar. Jag tittar i den ibland och får fina bilder på näthinnan. Fina bevarade minnen med datum och klockslag. Till och med vilken veckodag. 
Detta kommer göra gott i hjärtat när vi sitter där skrynkliga och förhoppningsvis lika lyckliga då som nu. 
Men känner jag mitt hjärta rätt så kommer vi sitta med varandras händer hårt hållna, även då. Men stor fin kärlek till varandra. 
Hon. jag. Nu. Alltid. 

/C