Vilken sort är du?

2 kommentarer

Frukostmänniska eller inte? Jag är det...ibland. Mest när jag kan sitta och avnjuta en frukost i lugn och ro. Då vill jag ha ALLT! Goda frallor, ost, marmelad, skinka, gurka, paprika, amerikanska pannkakor, smoothie, frukt, yoghurt och goda flingor. Gärna äggröra och bacon med. Ja.. brunch skulle man ju kunna säga haha. Eller en hotelliknande frukost. 

DET älskar jag. Bara en god långfrukost. 

När jag jobbar blir det ett kokt ägg, en proteindrink, lite yoghurt eller något annat snabbt. 

När vi var i Sthlm så åt vi naturell kvarg med färska hallon och blåbär. Det var så himla gott. Friskt och somrigt. Sen att jag hade världens bästa frukostsällskap av flickvännen, en utsikt över vattnet från 17:e våningen där segelbåtar och motorbåtar körde och storstadstrafiken syntes på långt håll över takåsarna. 
Ett tillfälle att njuta. Där och då men även här och nu. 
Jag älskar livet med min Johanna och det vi har tillsammans. En underbar regnbågsfamilj, full med kärlek, bus, Stim och stoj. Inredning, idrott, äventyr och bakning. 
Och...goda frukostar 😉

Vad är du för frukostmänniska? 

/Carola

 
1 Days by Johanna:

skriven

Är som du! Har svårt och äta när jag precis vaknat, så får tvinga i mig när jag jobbar.

Svar: Ja, det tar lite tid numera... tidigare åt jag alltid mackor och var hungrig men nu blir det värre med det.
ontherainbow.blogg.se

2 Eva:

skriven

Frukost i lugn och ro är det bästa! Brukar variera oss ganska bra, allt från filmjölk med flingor till mackor och vidare till gröt! Det viktigaste är dock nybryggt kaffe 😋