Sommaren är kort. Det mesta regnar bort..

Kommentera

En vecka kvar på min ledighet och sen börjar jag på mitt nya jobb. Nästan i alla fall... jobbar en vecka på mitt gamla innan jag tar nya steg mot ett annat ställe. 

Denna sommaren, liksom alla andra somrar har gått alldeles för fort. Man går och väntar hela vintern på att solen och värmen ska komma men detta året blev lite till besvikelse av just vädret. Mulet och mycket regn. Knappt över 20 grader och fantasin till att göra mycket olika saker har minskat drastiskt. Men vi har ändå fått en del saker gjort utom husets väggar. 
Vi har varit på Tekniska museet regnig dag men då värmen kommit har vi varit på Halmstad äventyrsland, Tosselilla, olika stränder och plus i kanten var i Malmö, där barnen fick prova på att åka wakeboard, SUP, vattenhinderbana, thoughest-hinderbana och skumbad i en hoppborg. Gud vad de skrattade och hade kul! Jag ville (såklart) med testa haha. Såg ju skitkul ut! Vattenhinderbanan fick jag testa men 17 grader i vattnet tog emot, så jag stod på bryggan och njöt av deras lycka istället. 

Vi har även varit hemma och klätt ut oss till diverse artister. Bland annat Dollystyle...