Märkt!

En kommentar

Nu när barnen börjat förskola och skola så är vi där igen bland så många andra.. det där med att kläder försvinner titt som tätt och det följer med fel kläder hem, de hamnar i hittelådan och på andra vägar. 

Jag har alltid varit ganska duktig på att märka barnens kläder. Framför allt ytterkläder och väskor, mössor och skor. Det är ofta det som man inte vill köpa nytt. Ja, en mössa är ju inte så dyr men ytterkläder och skor är inte så kul att köpa om och om igen för att lille slarver varit i farten. Eller någon annan fått med det hem. 
Jag köpte märken att stryka på till min äldsta son när han började förskolan, 2006. Många år sedan nu men de har kunnat användas till alla tre barnen, tack vare att jag endast skrev efternamnet på lappen. 

Nu har jag tagit slut på dem och nya lappar beställdes ikväll. Med efternamn även på dem, så de kan användas till alla tre barnen. Vi har ju två barn till men med annat namn. 
Vi hade ju kunnat ha "ontherainbow" på lappen haha 😉 
Då hade alla kunnat ha dem ☺️

Det finns många olika företag som säljer dessa lappar men jag beställde på namnmarkning.se
De hade mycket att välja på och bra pris. 

Har gjort lite olika förslag nedan så ni kan se lite alternativ. 
Eller kolla gärna in på deras hemsida för mer information! 

Snart ska det strykas! 

//Carola


 
1 Marie:

skriven

Va duktig du är!!
Har varit slarvig med att märka barnens kläder. Fy på mig. Men när de två äldsta va mindre så köpte jag med efternamnet. Skulle nog behöva göra det igen för att i alla fall märka matlådor (fruktlådor) och vattenflaskorna. Kläder är strunt samma känner jag, då jag inte använder "märkeskläder" och tjejerna har stor koll själva på det. Har endast försvunnit tunna vantar på hösten :)