Klippt och skuret på Pride

Kommentera

Det skulle bli Pride i Malmö en sväng denna helgen men istället blev det en spontanresa till vår fina huvudstad istället. (Väldigt konstigt att lägga Pride i två storstäder på samma helg... vem tänkte där?)

Som ni kunde läsa i tidigare inlägg av J, så fanns både sorg och kärlek med i vår helg. Och även en full dosering av skratt också. 
Vi var bjudna på middag hos några nära vänner och efter några glas vin så tyckte jag att lägenhetsinnehavaren kunde klippa mig. Kan hon sminka så kan hon väl klippa, tyckte jag och satte kökssaxen i händerna på henne och i duschen, där vi befann oss, blev det många bryt med trimmen i högsta hugg haha. MEN trots allt vinintag, så blev det faktiskt bra haha. Lite ojämnt på ena sidan då hon tog fel på 10mm men annars så hahaha. 
11 mm blev 1 mm... tur mitt hår växer fort! 
Idag ringde hon och bad om ursäkt, vilket hon inte alls behövde. Det var ju jag som mer el mindre tvingade henne o klippa av mitt "långa" hår. 
Här nedan kan ni se före och efter i alla fall! 

Igår gick vi med en stund i paraden. Vi hoppade in och gick ett par km innan vi studsade ut och tittade på istället. 
Mycket kärlek, färger, jubel och leenden spreds längs paraden och mest jubel fick de kända, såsom QX men även "stolta föräldrar". Vilket jubel det blev och att se stoltheten i de som gick... jag blir nästan tårögd när jag skriver detta för det är så känslofyllt inom mig. På ett äldre par som gick under den kategorin stod det på mannens tröja "stolt pappa till Sofia" och i hans hand höll han sin kvinna där det på hennes tröja stod "stolt mamma till Sofia". Jag blev varm. Jag såg deras blickar ut mot publiken längs vägen och när alla jublade o klappade händerna så såg man stoltheten hos dem och de andra. Då tänkte jag som jag tänkt varje år, att vad jag skulle bli stolt om mina föräldrar gick paraden och kunde stå upp för sin dotter. Och alla andra inom hbtq. All kärlek är bra kärlek! Love is love! 

❤️💛💚💙💜