I varje rum och vrå

Kommentera

Snart dimper Bibeln ner i brevlådan. Mångas bibel - IKEA katalogen! Den är på väg och jag vet att många nyheter är snygga och välbehövliga. I alla fall välbehövliga för smakens skull. Sen kanske de inte är så välbehövliga egentligen... men att fixa... det är ju bland det roligaste jag vet! Och det bästa av allt är att min älskade flickvän är likadan. Det som också är så himla bäst är att vi har samma stil och smak. Hur bra är inte det!? 🤗


De nya knopparna från Ikea tycker vi är väldigt välbehövliga. Måste bara känna på kvalitén först, men visst är de snygga!? 
De säljs i 2-pack och finns även i längre modell. 

En annan grej vi tycker om är linne-material (på påslakan, morgonrockar, kökshanddukar mm) och en färg av påslakanen nedan ska inhandlas, samt en till morgonrock. Jag har en grå som jag drar på mig på morgonen. Den är faktiskt väldigt varm! Det trodde inte jag om linnetyg. Så den brukar flyga av efter ett tag. Lucky dem som går förbi köksfönstret just då haha😂. 
Min älskling ska få en, hon också. Lattefrukost med tända ljus i varsin linnerock. Myspys. Välkommen höst! 

På Lagerhaus har det minsann alltid minst 10 snygga saker som gärna skulle få följa med hem. Nu har det kommit in jättesnygga förvaringsboxar i grått och rosa, som jag suktar efter var och varannan dag, samtidigt som jag smider idéer i barnrummet där förvaringnät är inblandat. 
Fortsättning på den biten,  det följer... 


//Carola