Enade

En kommentar

Varannan helg har vi barnen och då är vi sju personer. Sju olika behov och sju olika viljor, även om det nog mestadels är fem olika behov och viljor, eftersom jag och J oftast är enade om vad vi vill hitta på. 

En sak vet vi i alla fall varje lördagsmorgon runt 07-tiden och det är att vi bör gå upp snarast och fixa frukost innan de blir för låga på energi och det brakar loss. Vi ligger oftast steget före och det har vi lärt oss genom dessa månader och det blir lättare och bättre för varje helg vi är tillsammans. 
Vi gör oftast något utomhus efter frukost och morgonbestyren och i lördags åkte vi till Skrylleskogen i Dalby för att leka på utelekplatsen där och äta korv med bröd. 

Det var sån härlig stämning och barnen tyckte väldigt bra om stället, som innehöll, broar, balansstockar, labyrint av pinnar, kojor, linbana och annat. De var överallt och provade allt som gick innan vi tog lunchpaus. 
En härlig dag som slutade med ett roligt kalas för vår lille S som fyllt 4 år och hans kusin som fyllt 15. Det blev grävskope-tårta, poolbad, grillning, garagehäng med coola bilar, en tur med EPA för alla barnen och såklart den viktiga godispåsen! 😀

/Carola

 
1 Marie:

skriven

Men vilken härlig lekplats för barnen. Kul att alla kan leka på samma plats sådär!
Ibland så är inte alla lekplatser anpassade för barn i olika åldrar.

Svar: Ja, den lekplatsen uppskattades av alla... även av oss mammor! :)
ontherainbow.blogg.se