Bambi-puss!

Kommentera

Efter en hektisk helg med kalas och kaos dessförinnan, så körde vi till ett dovhjortshäng vid Löddeköpinge, där barnen först tränade och lekte i utegymmet som finns där, innan vi promenerade till platsen där de söta bambisarna håller till. Jag och mina barn hade aldrig varit där men vi kommer defenitivt att ha detta som önskemål fler helger. De var underbara! 

Dovhjortar som man annars ser på  TV eller max på sin höjd, inhoppande med rumpan i vädret om man kommer och kör bil och skrämmer dem. Men dessa (det var minst 20st) var så tama och kom fram till stängslet och ville såklart ha mat (som vi hade med oss). Barnen matade dem ur händerna och kunde klappa dem. Deras stora underbara ögon fick både mig och resten att smälta. Det pussades på deras mulen (heter det så på en hjort?) och det gosades. Helt galet att man kan få gosa med en riktig Bambi? Vem har inte haft det som dröm när man som liten kollade in Disneyfilmen!? 
Barnen var mycket nöjda och likaså jag och Johanna. Det blev mycket skratt, roliga bilder och roliga kommentarer/händelser på plats. Denna tokiga härliga familj vi har! 
The rainbowfamily❤️💛💚💙💜

//Carola